Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Byggingenjörsbyrån

Få råd av en expert - träffa en arkitekt hos Byggingenjörsbyrån

Funderar du på att bygga hus? Är du redan inne i processen men känner att du vill ha mer råd och fler ögon som ser över din ritning? Då ska du besöka Byggingenjörsbyrån i monter A19:21!

Byggingenjörsbyrån hjälper er att förverkliga era byggdrömmar från idé till slutbesiktning så ta med era ritningar, skisser och foton och ta hjälp av vår kompetenta personal i monter A 19:21, 12-15 oktober.
Under fredag-söndag finns även en arkitekt SAR/MSA på plats - boka din tid här »

Byggingenjörsbyrån erbjuder följande rådgivningsområden i monter A19:21:

Arkitektur/utformning
Har du frågor, skisser, funderingar på hur du ska utforma ditt boende. Har du ritningar som du önskar att nån kunnig ger utlåtande om eller tips om hur du kan tänka om du ska bygga ut/om ditt hus. Välkomna monter A19:21 för att prata med den kunniga personalen.

Arkitektur: Bokning
Boka din rådgivning via Byggingenjörsbyråns hemsida och sitt ned i 20 minuter med arkitekt för att diskutera din utmaning till optimal funktion eller dröm. Ta med skiss eller ritning till montern och träffa arkitekt SAR/MSA vid just din specifika tidpunkt fredag-söndag 13-15 oktober. Tidsbokningen gör du här»

Konstruktion
Träffa konstruktör för att få rådgivning om hur ni kan gå tillväga med ert projekt. Förstärkningar, rivning, nya öppningar, utbyggnad eller nyproduktion är vanliga frågor för husägare.

Kontrollansvar & Besiktning
Här kan du få information om vad som gäller för kontrollansvar. Vilka krav som ställs på de olika parterna och hur kan du söka ett oberoende Kontrollansvar för din byggnation.

Om du har genomfört en byggnation, har en pågående byggnation eller upptäcker någon bostadsdel som inte känns korrekt bör du ta hjälp av en besiktningsman. Ta med din frågeställning till Byggingenjörsbyrån. Här erbjuds rådgivning om slutbesiktning, särskild besiktning, kontrollbesiktning, statusbesiktning, del- och för-besiktning.

Boka tid med arkitekt SAR/MSA här »
Arkitekten finns på plats i montern fredag-söndag 13-15 oktober.