Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Bostadsrättens dag

Bostadsrättens dag 14 oktober

Välkommen till Bostadsrättens dag som arrangeras av den rikstäckande organisationen Bostadsrätterna, lördagen den 14 oktober under Hem, villa & bostadsrätt.

Om du bor i bostadsrätt eller har tankar på att köpa bostad ska du passa på att komma till mässan på lördag när Bostadsrättens dag anordnas. Det blir en heldag på mässan i bostadsrättens tecken med fokus på kunskap och rådgivning om allt från prisutveckling på bostadsrätter, vad du ska tänka på vid köp av bostad och information till den som är med i bostadsrättsföreningens styrelse.

Bostadsrättens dag på Hem, villa & bostadsrätt är ett resultat av att allt fler mässbesökare utgörs av bostadsrättshavare och/eller styrelsen i bostadsrättsföreningar.

Det här händer bland annat under dagen

I en paneldiskussion kan vi höra Alf Karlsson, statssekreterare (mp) hos Peter Eriksson,  bostads- och digitaliseringsminister (mp), Lennart Weiss, kommersiell direktör Veidekke, Ingrid Eiken, vd Mäklarsamfundet, Ted Lindqvist, vd Evidensgruppen,  Caroline Szyber, bostadspolitisk talesperson (kd) samt Ulrika Blomqvist, vd Bostadsrätterna.

Moderator: Viktor Barth-Kron, DN.

Här hittar du hela programmet »

Detta erbjuder vi dig under dagen

Under Bostadsrättens dag erbjuder Bostadsrätterna ett stort utbud av kurser, kortseminarier och monterinformation för att öka kunskapen bland ordföranden, styrelseledamöter, suppleanter, valberedning, revisorer och föreningens medlemmar:

- Kostnadsfri utbildning för styrelsen i din förening – fyra kurser att välja bland
- Flertal kortseminarier för styrelsen och medlemmar
- Rådgivning från jurister, ekonomer och tekniker i Bostadsrätternas monter

Varmt välkommen lördag 14 oktober!

Läs mer om programmet här »

Thomas Lagerqvist, Bostadsrätterna, thomas.lagerqvist@bostadsratterna.se 08-58 00 10 15
Göran Ekberg, Stockholmsmässan, goran.ekberg@stockholmsmassan.se 08-749 43 06