Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Finja Betong AB

Vi finns i monter A02:31

Murat & Putsat - hållbart, klimatsmart och närproducerat.

Nu är det dags för årets Hem, villa & bostadsrätts mässa i Stockholm och vi finns självklart på plats för att prata om det murade och putsade byggandet. Drömmer du om att bygga nytt?
Besök oss i vår monter där vi berättar fördelarna med att mura och putsa din drömvilla.

Kom och träffa oss på Rådgivningstorget (A18:39) där vi finns för att svara på dina frågor gällande murad och putsad byggnation. Vi hjälera dig med din utmaning eller din dröm.

Rådgivningen är gratis vid bokning på plats samma dag men du kan säkra en rådgivningstid redan nu. Klicka på länken för att komma vidare.
https://stockholm.hemochvilla.se/hander-pa-massan/radgivningstorget?sc_lang=sv-se

Finja - ett stort småföretagande
Finja är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen.

Våra bolag kompletterar varandra och täcker in allt från konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till sand, specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter vi närmare 800 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor.

På Finja värdesätter vi närheten till våra kunder och vi finns på ett flertal orter i Sverige samt i Norge. Vi växer ständigt men den snabbfotade handlingskraften hos det lilla ursprungliga företaget finns kvar och vi utvecklar nya produkter och återinvesterar i moderna produktionsanläggningar. Allt för att hålla oss i god form och fortsätta vår resa.
Hitta oss på kartan

 • Murat och putsat boende

  Murat och putsat boende. Att leva i ett murat och putsat hus innebär långsiktig trygghet. Detta då betong är ett beständigt material med lång livstid och en byggnad i betong håller längre än 100 år utan större krav på underhåll.

 • Härlig hemmiljö

  Härlig hemmiljö. Ett hem med stomme och fasad i betong har en god ljudmiljö inomhus. Materialet isolerar och skyddar nämligen både mot buller och störande ljud.

 • Mursystem Exakt

  Mursystem Exakt. Mursystem Exakt är vårt senaste murningssystem som med fem smarta komponenter ger en exakt och tidsbesparande murning. Resultatet blir hållbart och precist och utgör bästa möjliga underlag för vackra och tåliga putsfasader.

 • Björn bygger bo - Attefall

  Björn bygger bo - Attefall. Önskar du också mer plats hemma? Förverkliga din dröm och låt mura en komplementbostad i form av ett attefallshus.

Finja Betong AB

Betongv. 1 281 93  Finja Sverige
010-455 20 00 info@finja.se www.finja.se